Shopping Cart

✅ Winkel in Ede

✅ Reparatie binnen 30 minuten

✅ Originele onderdelen

Betalen

✓ Veilig online afrekenen

Via betaalpartner Mollie

Voor het betaalproces werken wij samen met een van de bekendste online betaalprovider, Mollie. Via Mollie kunnen wij de onderstaande betaalmogelijkheden aanbieden.

iDEAL (via eigen bank)

Betaal eenvoudig via je eigen bank middels iDEAL. De bekendste betaalmethode in Nederland is ook de meest gebruikte betaalmethode in onze winkel. Kies voor iDEAL en je wordt naar je eigen bankomgeving gestuurd om de betaling af te ronden.

Paypal

Een andere manier om de online betalingen eenvoudig en veilig te verrichten is via PayPal. PayPal is al sinds jaar en dag een bekende online betaalmethoden over de hele wereld en staat voor veiligheid en garantie. Betalen met PayPal levert een aantal voordelen op. Je bent beschermd bij internationale aankopen en de betaling wordt direct verricht.

Om gebruik te maken van PayPal dien je een eigen account aan te maken en deze te koppelen aan een bankrekening of e-mailadres. Vervolgens kan je eenvoudig en snel online betalingen verrichten met PayPal.

Overmaken per bankoverschrijving

Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om het bedrag over te maken per bankoverschrijving. Aan het einde van het kopen van het product ontvangt u onze betaalgegevens om de betaling af te ronden. De bestelling wordt echter pas verzonden nadat de betaling ontvangen is.

Bancontact / Mistercash

Voor onze Belgische klanten hebben wij de betaalmethode Bancontact toegevoegd, van Mistercash. Dit werkt net als het Nederlandse iDEAL, Belgische klanten kunnen hiermee eenvoudig via hun eigen bankrekening betalen. De volgende banken zijn onder andere aangesloten bij Bancontact: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank and VDK Savings Bank.

Meer informatie?

Neem contact op:

Snelle verzending

Gratis boven de €100,-

Niet goed, geld terug

14 dagen zichttermijn

Gegarandeerd goed

Garantie 3 tot 6 maanden

Veilig betalen

iDEAL, PayPal, Achteraf